Модел CL 600, C 140 (1996-1998)

цена:
270.00 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MB-B6 604 0652
Категория: Колекционерски модели автомобили
Характеристики:

- Моделна серия: CL 600, C 140 (1996-1998)
- Мащаб: 1:18
- Материал: лят цинк с пластмасови части
- Ръчно сглобени от над 120 отделни части
- Вратите, предният капак и задната врата могат да се отварят
- Произведено за Mercedes-Benz от Norev

ОПИСАНИЕ

Представено за първи път на Северноамериканското международно автомобилно изложение в Детройт през 1992 г. и произведено общо 26 022 пъти до края на производството през 1998 г.: като ръчно изработен прецизен модел, C 140 Coupé вдъхновява с вниманието си към детайла. Моделът на автомобила е създаден с помощта на оригиналните CAD данни и е завършен в автентичен цвят на боята. Интериорът на автомобила, с прецизно възпроизвеждане на всеки детайл, е еднакво впечатляващ заедно с висококачествения отпечатан интериор и вътрешния под и пода на багажника, облицовани с флок. Вратите, предният капак и задната врата на автомобила могат да се отварят, което позволява по-внимателен преглед на интериора на модела автомобил. Прецизният модел на Coupé се доставя в опаковка Mercedes-Benz Classic и включва отвертка и ръкавица.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Андрей Цеков
“Най-добрите цени за всички класове”
Взех си акумулатор Bosch на най-ниската цена в нета, а след това като ми трябваше нещо по-евтино, но все пак да върши работа и веднага ми препоръчаха чудесни варианти (взех Gigawatt в крайна сметка)!
Андрей Цеков
Павел Тонов
“Много съм доволен!”
Хората са винаги готови да помогнат. Помогнаха ми да си избера гумите. Препоръчаха ми модели, които са по моя джоб. Доставката беше веднага на следващия ден. Абе страхотни сте момчета - продължавайте все така ;) + Гумените стелки найстина са с невероятно пасване. Направо лепнаха ;) а сега ще става все по мокро кишаво, така че си трябват.
Павел Тонов