Bardahl - Добавка за масло против износване B1

цена:
13.32 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MO-1201
Категория: Добавки
Марка: Bardahl
Предназначение: Маслена система
Опаковка: 250ml
Приложение: Добавка за масло против износване B1

ОПИСАНИЕ

Bardahl B1 съдържа уникалната, патентована, антифрикционна формула Polar Plus, предназначена да поддържа и удължи  експлоатационния живот на Вашият двигател.

Най-сериозните износвания при работа на един двигател са от неговия първоначален старт до началото на циркулацията на маслото. Износването в този етап достига до 90% от общото износване на двигателя. Вследствие работата на мотора, отделяните нагари и отлагания полепват по горещите части като понижават ефективността, намаляват живота на двигателя и увеличават разходите за поддръжка.

 

СВОЙСТВА:

BARDAHL B1 е концентриран продукт, съдържащ органични съединения, стабилни към екстремни натоварвания. Тези съставки изграждат микроскопичен филм, покриващ металните части, устойчив и на най-високите температури и налягане в двигателя. Той запазва своята връзка с повърхностите дори и след преустановяване работата на мотора.

Предимствата на Bardahl B1 имат няколко функции: намалява износването чрез изглаждане на микроскопични грапавини по триещите се повърхности, следователно редуцира отделяната температура; почиства отлагания и депозити, а също предотвратява тяхното евентуално образуване; защитава от корозия; подобрява смазването на лагери, камери и бутала, увеличава техният живот; освобождава слепнали клапани, маслени повдигачи и бутални уплътнителни пръстени. Всичко това води до по-лесно стартиране на двигателя (особено при студен старт), увеличаване на производителността и намалявана на разходите за техническо обслужване.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Васил Диев
“Коректни, бързи, любезни!”
Коректни,бързи,любезни....продължавайте само така!
Васил Диев
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев